söndag 7 december 2008

Nu lackar det mot jul

..och det går fort. Är inne i slutfasen på nybyggnationen. Var o ch beställde möbler i fredags, jätteroligt och lite hissnande att sätta sin kråka på beställningen, det är ju inte småpengar det handlar om precis.

I veckan fick vi ja till en ansökan jag gjort till Statens Kulturråd. Det innebär att vi kan utveckla vårt Kulturnav i nybyggnaden ännu mer än vi vågat hoppas på. 80 000 kronor att förverkliga drömmar för. Eleverna tillsammans med berörda pedagoger sak utforma aulan till ett kulturellt nav med möjlighet till teater, kör och musikengagemang. Känns helt underbart att kunna bredda utbudet med aktiviteter till eleverna på ett såhär lustfyllt sätt.

Ännu mer spännande nyheter dök upp i den gångna veckan. Kärra-Rödbo deltar i ett EU-projekt inom Comenius. Pedagoger från förskola och skola har fått söka efter intresse och nyfikenhet. 3 stycken från Kärraskolan anmälde sig och 3 stycken har kommit med!! Spännande arbete väntar och det ska bli roligt att följa deras resor och erfarenheter från Nederländerna och Italien!!!

Nu plingar vänner på dörren för en adventsfika!!

Inga kommentarer: